Hoftrends en Hoftrends Mannen verder onder één dak

Hoftrends en Hoftrends Mannen zijn vanaf heden gezamenlijk verder gegaan in het pand aan de Grotestraat 81, waar nu Hoftrends Mannen is gevestigd.

Anja van Ommen en Angelique Jager begonnen vijf jaar geleden met Hoftrends in het pand aan de Grotestraat 76. Samen verkopen ze kleding, sieraden en accessoires voor vrouwen. De gezellige uitstraling en het prijsniveau in de winkel worden gewaardeerd en dat leidt zelfs de verkiezing ‘Goors Ondernemer van het Jaar 2017’.

2017 is ook het jaar dat Hoftrends Mannen wordt geopend in een pand op steenworp afstand. Met kleding, horloges en sieraden voor de man. Anja: “We zitten er al een tijdje tegenaan te hikken dat ons pand voor de vrouwen te klein is geworden. We kunnen er niet kwijt wat we eigenlijk willen. Het pand voor de mannen huren we voor een gedeelte. We hebben dat huurcontract uitgebreid en hebben daar meer ruimte dan nu in beide winkels.” Angelique: “Het heeft alleen maar voordelen. Qua logistiek en inzet van personeel bijvoorbeeld. Maar we zullen ons gezellige winkeltje waar alles is begonnen zeker gaan missen.” Hoftrends richt zich met diverse bekende merken op de mode- en prijsbewuste klant. “Maar bovenal willen we een laagdrempelige winkel zijn waar iedereen aan kan komen waaien. Zo zijn we begonnen en dat is ook ons doel als alles bij elkaar is gekomen” aldus Anja en Angelique.

Ga naar de webwinkel

Mannen

Voor de mannen is kleding te verkrijgen van diverse topmerken zoals Jack & Jones, Petrol, No Excess, Cars, Blue Fields en Ledub. Daarnaast zijn er trendy sieraden en horloges verkrijgbaar. Wandel gerust eens binnen in de winkel aan de Grotestraat 81 in Goor.

Vrouwen

Voor de vrouwen vind je kleding van Zizo, Maicazz, G-MAXX, CC culture, Rut & Circle, Colourful Rebel en vele andere merken, horloges, lederwaren, bijoux én sieraden. Het assortiment wordt wekelijks vernieuwd met de nieuwste trends op kleding en sieraden gebied, waar de dames wekelijks voor op pad gaan. Wandel gerust eens binnen in de winkel aan de Grotestraat 81 in Goor.