We look for Co-Rebels :

Born and raised in Amsterdam we hunt in pairs, we seek the best and enjoy the utmost. We strive to find co-rebels. We are always on the move. We drink, party and love like there is no tomorrow.

We are young. We are restless.

Colourful Rebel is more than just fashion. More than just a blog. Colourful Rebel is a mentality, a way of life, we like to get the most out of life, but we are just as happy to give back to those around us.

 

 

Over het merk:

Nadat ze de welbekende Boef-truien op de markt brachten, ging het hard met Frank en Bas van de Brug. Ze begonnen ooit met de blog Colourful Rebel, en voegden daar een aantal maanden later een webshop aan toe. Onlangs openden de tweelingbroers -die sprekend op elkaar lijken- de eerste Colourful Rebel-winkel aan de Van Woustraat in Amsterdam. FashionUnited sprak met medeoprichter Frank van de Brug over het succes, het uitgroeien van de blog naar onderneming en de opening van hun eerste winkel.

Colourful Rebel by Hoftrends

Vanuit de winkel van Hoftrends in het centrum van Goor (Twente) versturen we dagelijks vele pakketten. Er is een grote voorraad Colourful Rebel kleding , en voor 16.00 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden met Post.nl naar de klanten.

Kijk altijd even voor het actuele aanbod op www.hoftrends.nl 

Veel plezier met shoppen!